Γνωρίστε Τους Πιο Ακριβοπληρωμένους Ποδοσφαιριστές στην Κύπρο

facundo-bertolioΤο ποδόσφαιρο στην Κύπρο έχει σημειώσει ραγδαία άνθιση τα τελευταία χρόνια. Ως αποτέλεσμα, ολοένα και περισσότεροι διεθνείς ποδοσφαιριστές εμπιστεύονται την Κύπρο ως τον επόμενο επαγγελματικό τους προσανατολισμό. Αν και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να συγκριθούν οι οικονομικές δυνατότητες των κυπριακών ομάδων με εκείνες που διαθέτουν τα μεγαθήρια της Ευρώπης (όπως για παράδειγμα η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Μπάγερν Μονάχου), εντούτοις ορισμένοι ποδοσφαιριστές λαμβάνουν αρκετά υψηλά ποσά για τις υπηρεσίες τους. Αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για ακόμη περισσότερους ποδοσφαιριστές του νησιού.

Για το έτος 2016, ορίστε ποιοι είναι οι πιο ακριβοπληρωμένοι ποδοσφαιριστές στην Κύπρο:

  • Φακούντο Μπερτόλιο: Ο Αργεντίνος επιτελικός μέσος του ΑΠΟΕΛ αμείβεται γενναιόδωρα με συμβόλαιο που ανέρχεται στις 400 χιλιάδες ευρώ. Αυτός είναι και ο υψηλότερος μισθός για παίχτες που αγωνίζονται στην Κύπρο.
  • Ιβάν Τριτσκόφσκι: Ένας Σκοπιανός επιθετικός καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση ανάμεσα στους υψηλότερα αμειβόμενους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της Κύπρου. Αγωνίζεται στην ΑΕΚ και έχει συμβόλαιο 200 χιλιάδων ευρώ.
  • Αρκάδιους Πίεχ: Από την Πολωνία είναι ο τρίτος ποδοσφαιριστής της λίστας, Αρκάδιους Πίεχ. Αγωνίζεται με τα χρώματα του Απόλλωνα και είναι επιθετικός, ενώ αμείβεται και αυτός με 200 χιλιάδες ευρώ.
  • Δημήτρης Χριστοφή: Στην τέταρτη θέση βρίσκεται ο Κύπριος Δημήτρης Χριστοφή. Είναι κι αυτός επιθετικός και αγωνίζεται με την Ομόνοια, αμειβόμενος με το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 230 χιλιάδων ευρώ.
  • Ρούμπεν Ράγιος: Προχωρώντας στην πέμπτη θέση, βρίσκεται ο Ρούμπεν Ράγιος από την Ανόρθωση. Ο Ισπανός επιθετικός έχει υπογράψει συμβόλαιο αξίας 200 χιλιάδων ευρώ.

Αυτοί είναι οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές στη χώρα της Κύπρου, με βάση τις οικονομικές τους απολαβές. Έχουν διεκδικήσει και έχουν επιτύχει να αμείβονται ιδιαίτερα υψηλά, ως αντίτιμο για τις ποιοτικές υπηρεσίες που προσφέρουν στο κυπριακό πρωτάθλημα. Εάν επιθυμείτε κι εσείς να ακολουθήσετε μία παρόμοια καριέρα, σκεφθείτε πως το όνομά σας ενδέχεται να κοσμεί τη λίστα με τους μελλοντικά υψηλόμισθους ποδοσφαιριστές της Κύπρου. Τα όνειρα βγαίνουν καμιά φορά αληθινά και η συγκίνηση είναι μεγάλη, άλλωστε!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *