Γίνετε Μέλος της Ένωσης Νέων Παρεκκλησιάς

community-stadium-parekklisiaΣτη Λεμεσό υπάρχει μία ένδοξη ομάδα ποδοσφαίρου, αν και δε διαθέτει πολύχρονη ιστορία. Η Ένωση Νέων Παρεκκλησιάς βρίσκεται στην ομώνυμη περιοχή και προσφέρει ιδιαίτερο ποδοσφαιρικό θέαμα στην Κύπρο τα τελευταία δέκα χρόνια. Από την ίδρυσή της το 2006, έχει καταφέρει να εδραιωθεί ανάμεσα στις κυριότερες ποδοσφαιρικές ομάδες του νησιού και να διεκδικήσει την άνοδό της σε ακόμη υψηλότερες κατηγορίες.

Το σήμα της Ένωσης Νέων Παρεκκλησιάς έχει κίτρινο και μαύρο χρώμα, ενώ αποτελεί αποκύημα της συγχώνευσης δύο διαφορετικών ομάδων της ίδιας περιοχής. Στο Κοινοτικό Στάδιο Παρεκκλησιάς, σχεδόν κάθε εβδομάδα συγκεντρώνονται οι ντόπιοι και επευφημούν την ομάδα τους. Είτε φέρνει επιτυχές αποτέλεσμα είτε όχι, η στήριξη του κόσμου είναι δεδομένη.

Πώς λοιπόν θα γίνετε κι εσείς μέλος αυτής της σύγχρονης ομάδας ποδοσφαίρου; Εάν είστε αποφασισμένοι να ακολουθήσετε το όνειρό σας, δεν έχετε παρά να αποταθείτε στην ομάδα και να ζητήσετε να σας δοκιμάσουν. Στην περίπτωση που διαθέτετε κάποιον μάνατζερ, καλό θα ήταν να αφήσετε εκείνον να διαπραγματευτεί εκ μέρους σας. Μόλις δοκιμαστείτε, θα σας ενημερώσουν από την ομάδα αν θα σας χρειαστούν ή όχι.

Αφού έχετε επιλεχθεί από την ομάδα, θα χρειαστεί να προχωρήσετε στην υπογραφή ενός συμβολαίου. Διαβάστε το διεξοδικά και ζητήστε να ενημερωθείτε για οτιδήποτε σας κάνει να ανησυχείτε. Μονάχα με αυτό τον τρόπο μπορείτε να είστε σίγουροι για την καριέρα σας. Έχοντας τακτοποιήσει τα διαδικαστικά, είστε πλέον έτοιμοι να ενωθείτε με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Θα γνωριστείτε, θα μάθετε τα συστήματα της ομάδας και σιγά σιγά θα αφομοιωθείτε. Δώστε στον εαυτό σας λίγο χρόνο προσαρμογής και συλλέξτε όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείτε για την Ένωση Νέων Παρεκκλησιάς. Είναι σίγουρο ότι η ατμόσφαιρα στο γήπεδο θα σας συναρπάσει.

Ακόμη κι αν συνεχίσετε την καριέρα σας κάπου αλλού, πάντοτε θα έχετε μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά σας για την Ένωση Νέων Παρεκκλησιάς. Γι’ αυτό λοιπόν και καλείστε να επικοινωνήσετε μαζί τους το συντομότερο δυνατόν, ώστε να αποδείξετε την αξία σας και να ζητήσετε μία ευκαιρία να αγωνιστείτε στα κιτρινόμαυρα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *